Om pasningsordningen:

Min Baggrund

Jeg er en erfaren mor på 45 år, da jeg har passet og opdraget to store børn på 18 år og 13 år, og er nu i gang med den mindste på kun 2,5 år;-)
Lige siden jeg var helt ung, har jeg elsket at passe børn! Det har jeg så kun gjort i korte perioder da jeg var ung - blandt andet i den periode på 3 år, hvor jeg boede på Barbados og jeg, ud over at være crew på en yacht, passede børn for nogle af de mere velstående turister, som tilbragte længere tid på øen og derfor gerne ville have passet de mindste børn ;-D
Jeg er uddannet advokatsekretær og regnskabsassistent, så min arbejdsmæssige baggrund består altså ikke af erfaring med professionel børnepasning, men jeg har dog en del praktisk erfaring - og ikke mindst lyst til at tage mig af børn, samt masser af følelsesmæssigt overskud til de små!

Jeg har en stor interesse og forståelse for de mulige psykiske udfordringer børn kan have - f.eks. i forhold til ADD og ADHD, for tidligt fødte børn eller børn af forældre med fødselsdepression. Derfor har jeg deltaget og deltager fortsat i forskellige webinarer samt læser og undersøger forskelligt om emnet - IKKE for at skulle stille diagnoser eller se 'problemer' hos børnene, med for at have en FORSTÅELSE for eventuelle udfordringer og ikke mindst for at have VÆRKTØJER til at hjælpe børnene :-) Og for at være helt ærlig, tror jeg mange af de tiltag, jeg har set foreslået og brugt, generelt er til glæde og gavn for børnene!;-)

Jeg er også så heldig, at både min lillebrors kone og min svigermor er erfarne pædagoger, som begge står til rådighed med gode råd, idéer og støtte ved eventuelle specifikke situationer - så faktisk er der to pædagogiske konsulenter tilknyttet dagplejen :-D

Om hjemmet

Nu er det jo en dagpleje, så dit barn vil selvsagt blive passet i et privat hjem med andre mennesker end mig - og et par dyr ;-)
Min mand, Mikkel, arbejder hjemmefra et par dage om ugen og har et kontor på samme etage som børnene befinder sig på - hvilket de dage er en stor hjælp, når der skal skiftes eller andet, der kræver min udelte opmærksomhed, for så kan han lige kigge ind :-D Jeg har også to større børn - Milla på 12 år og Markus på 17 år. De vil også være en del af dagligdagen, da Milla går i skole fra kl. 8 og til om eftermiddagen, og når hun ikke er i SFK eller leger hos veninder, er hun hjemme om eftermiddagen. Markus arbejder i SuperBrugsen i Jægerspris nogle dage om ugen, og vil ellers være tilstede ind imellem - når han ikke arbejder eller sidder på sit værelse ;-D Det gælder heldigvis for alle tre, at også de er meget glade for børn - faktisk har Markus været medhjælper i en børnehave og har overvejet pædagoguddannelsen, og har været assistenttræner for et børnefodboldhold her i Jægerspris :-)
Børneattester og straffeattester for alle over 15 år i husstanden er selvfølgelig indhentet og kan fremvises!
Der er også en kat og en hund i vores familie - hunden vil ikke komme i kontakt med børnene, da han ligger inde på kontoret i dagstimerne. Katten er mest ude eller sover - og da vi fik hende som killing samtidig med vores yngste, Maddox på 1 år, er hun helt vant til børn!
Maddox vil i øvrigt være det ene af de børn, dit barn vil blive passet sammen med - det vil gælde indtil august 2023 :-P
At jeg skal passe mit eget barn sammen med andre børn, er selvfølgelig noget, jeg er meget opmærksom på! Han vil indgå på samme måde som de andre børn, og opmærksomheden vil altid være fordelt lige på alle børnene!
Dit barn vil få masser af plads til at boltre sig på - hele vores store stue-alrum og køkken er børneområdet, og så har vi en stor have, som også er fuldt til rådighed for børnene :-)